Авторизация и регистрация
Close
Авторизация и регистрация
Close
Ваша учетная запись создана!
Спасибо за регистрацию в WineRow!
Вы будете уведомлены по электронной почте, как только Ваш Личный Кабинет будет активирован администрацией магазина.
Если у Вас есть какие-то вопросы, пожалуйста напишите нам.
Выход
Вы вышли из Личного Кабинета.
Ваша корзина покупок была сохранена. Она будет восстановлена при следующем входе в Ваш Личный Кабинет.
Популярное
вине крепост 14 5 урожаи 2017
Осенью 1844 г. в г. Одесса было создано Главное училище садоводства, учебный план которого предусматривал изучение садоводства, виноградарства и виноделия. В 1859 году училище было переведено в Умань. По предложению училища было узаконено производство вина из плодов и ягод. Чтобы получить сусло подобно виноградному, высоко кислый сок разбавляли водой до нормальной кислотности. Следует заметить, что плодово-ягодное виноделие Украины берет свое начало из Умани. В начале ХХ ст. в Уманском училище садоводства преподавали специальный курс «Переработка плодов и ягод в вино». Учебное хозяйство училища производило несколько сортов вина, которое пользовалось большим спросом. Выпускники Уманского училища по месту работы применяли рецептуры вин. As is known, the table of King Lev Danylovych was already served wine, which was made from grapes that grew around Lviv. His wife was the Hungarian princess Constantia, so we can assume that she joined the culture of winemaking in the vicinity of Lviv. Over time, Lviv grew as a cultural and political center, and with it, its vineyards. Thus, vineyards grew on the slopes of the High Castle, in Lychakov, Kulparkov, and above all in Vynnyky. In 1785, the German colony of Weinbergen, which translates as Wine Mountains, was founded near Vinniki. German colonists, having settled near Lviv, began to engage in viticulture. The main grape variety they cultivated was Rhine Riesling, brought by them from their homeland. The history of wine is inseparable from the history of mankind. Wine is a special drink. Its value consists of two sources: berries that absorb solar energy and yeast cells - factories of many useful substances. This sunny drink contains a number of nutritious and biologically active substances useful for the human body, which include organic acids (tartaric, malic, citric, succinic, etc.) contained in wine in an easily digestible form, nitrogenous compounds: proteins, amino acids, coloring and phenolic substances, glycerin, sugar, pectin substances, very valuable macro- and microelements: potassium, calcium, magnesium, iron, manganese, copper, zinc, boron, chromium, fluorine, iodine, arsenic, cobalt, etc.
Отзывы
Блог